vrijdag 26 november 2010

Sinterklaas

Vorige week is sinterklaas ons land weer binnen gekomen.
Ik ben overblijfmoeder en ik wou eens wat anders doen met de kinderen als ze hun boterhammetje op hadden.
Ik  had nog een rol behangpapier en dacht ik teken er een grote boot op alleen de omtrekken verder niet te veel poespas.
Hij moest ook groot zijn want ja ze moeten wel  met een paar naast elkaar kunnen staan anders word het weer duwen en trekken aan elkaar gelukkig blijven er op vrijdag niet al te veel kinderen over dus het ging goed.
Het is wel grappig dan kinderen zo een andere denkwijze hebben ik had schuine lijnen naar beneden getekend dacht kunnen ze vlaggetjes aan maken maar het inkleuren vonden ze leuker.
Ze hadden namelijk krijtjes en als je dan ging inkleuren werden alleen de lijntjes gekleurd en binnen in bleef het wit omdat het een beetje dik behangpapier is met een werkje erin beetje lastig uitleggen.
Maar  het effect als je er met een krijtje overheen ging vonden ze geweldig dus er werden geen pieten en geen sint getekend alleen maar ingekleurd.
Ik had hem vorig week weer mee naar huis genomen en heb er deze week pietjes opgeplakt zodat ze die vandaag konden kleuren en hij dan mischien wel een mooi plekje in de klas of gang krijgt.
Helaas was ik vergeten mijn foto toestel mee te nemen naar school want ik kan hem jullie niet helemaal af laten zien omdat ik volgende week geen overblijf heb maar dit is een beetje het idee.

0 reacties:

 
Template by Exotic Mommie