donderdag 11 november 2010

Dagje kreadoe in utrecht

Gister een leuk dagje kreadoe gedaan met mijn moeder.
Ik had van de week vrijkaartjes gewonnen bij Yrene wat ik harstikke leuk vond.
Yrene nogmaals heel erg bedankt vond het een erg leuke aktie.


Had dinsdag de aktie treinkaartjes bij de blokker gehaal dus gister konden we lekker op pad.
We waren er lekker bijtijds hoefde niet in de rij bij de kassa te staan maar er stond wel een ellelange rij om naar binnen te komen en bij de kassa niemand hahaha iedereen had zijn kaartjes online gekocht.
Maar goed iedereen ging gelijk in het eerste gedeelte snuffelen dus daar bleef het een beetje druk dus wij zijn begonnen en het achterste gedeelte een apart zaal en daar was het heerlijk vertoeven.
We hebben genoten alleen vond ik wel dat er heeeeeeeeeeeeeel veel op scrapgebied en kaarten maken  en daar heb ik dus niks mee.

Hier wat foto's van de aankopen die ik heb gedaan we hebben ons ingehouden had wel meer willen kopen want er was genoeg leuks maar soms moet je je verstand ook laten werken.

Heb nog heel erg staan twijfelen bij een borduurpakketje van meneer de uil vond hem wel erg leuk en hij was niet echt duur beetje jeugdsentiment maar heb hem toch laten liggen ik heb nog zoveel te borduren mischien een volgende beurs dat word ie in bleiswijk in januari ook een erg leuke beurs.Dit is een leuk pakketje van geurkussentjes die bij elkaar gebonden worden met een lintje en een leuk hartje eraan.
Mijn moeder kocht er ook een aantal dingen en kreeg het poppetje als kadootje erbij daar kan je een sleutelhanger van maken erg leuk met een lekker fel retro stofje.Verder nog een leuk matroesjka stofje altijd makkelijk en een paar rolletjes borduurstof.
Vind het wel handig om wat aparte kleurtjes op voorraad te hebben.
In het ecru rolletje zit een glittertje maar dat zie je helaas niet goed op de foto.

Ook hebben we een klein werkstukje gemaakt met decopatch eigenlijk deden we dit vroeger al op dienbladen bloempotten alleen gebruikte ik toen servetten waar je wat achterlagen vanaf haalde.
Nu hebben ze speciaal papier wat ze er voor gebruiken.
Er was een kraam met piepschuim letters en andere vormen die je dan kon beplakken was wel erg leuk dit is het resultaat van een piepschuimhartje. 

3 reacties:

Pauline zei

Klinkt allemaal erg leuk!
Ik heb ook niks met kaarten maken.
Maar verder is alles wat creatief is wel leuk om eens te zien.
Veel plezier met al je aankopen,
groetjes Pauline

studiowit zei

Leuke aankopen!
Vooral het stofje met de matroeska's.

Anoniem zei

hee ik zou ook gaan die dag.
Maar toch maar van af gezien omdat DD haar geld in een fiets had gestoken. Dacht al dat er veel scrap zou zijn en daar had ik geen zin in.
Hoorde dat het later die dag erg druk was en veel gedrang.
Heb mijn aankopen maar via internet gedaan, wil toch wat hé ;-))

maar mooie aankopen. Dat stofje is zo leuk, heb ik ook ;-)

Het geurkussentje hierboven is erg leuk geworden !!

MM

 
Template by Exotic Mommie