vrijdag 26 november 2010

crea kerstmarkt

Al jaren zag ik het oproepje staan in de krant creatieve standhouders gezocht voor in een bejaardencentrum dacht altijd lijkt me best leuk maar is er nooit van gekomen om het te doen.
Dit jaar goed in de gaten gehouden en ja hoor weer werd er gevraagt ik gelijk contact op genomen en er was nog 1 kraam vrij dus toch maar eens besloten om het te gaan doen.
Weet totaal niet wat ik er van verwachten moet en hoeveel ik moet maken.
Maar ik denk maar zo de oudere die daar zitten kijken er mischien wel heel erg naar uit dus het is ook een beetje voor een goed doel.
Je hebt er altijd mensen zitten die om wat voor reden niet veel buiten komen en dan is dit een leuk afleiding en de kans om wat leuke dingetjes aan te schaffen.
Wil de prijzen niet te hoog maken dus ik probeer zoveel mogelijk met materialen te werken die ik bv ooit eens bij een boekje kreeg of een borduurpakketje wat ik niet leuk vond die je ergens bij kreeg daar kan ik  bv het garen weer van gebruiken.
Ik heb bij de kringloop gesnuffeld vond daar nog leuk kransen en een leuk mandje nog wat potjes waar al ideetjes voor zijn.
Heb al geurzakjes, zakdoekhoudertjes er komen nog meer ornamentjes we maken er maar wat van.
Als jullie nog simpele ideetjes hebben hou ik me aanbevolen alles hier in huis staat al in het teken van de kerst hihihihihi.
Wil alles ruim op tijd af hebben dus zit met suf te borduren en later zet ik alles in elkaar.
Hier wat foto zodat jullie een beetje een idee krijgen.

De zakdoekhoudertjes liggen ook klaar om geborduurd te worden en dan in elkaar gezet vooraan zie je er al eentje af even een proef of het goed ging.

Wat handdoekjes in de maak die had in nog liggen voor ????
Dus dacht leuk om hiervoor te gebruiken                             Wat ornamentjes die ik ooit bij the crossstitcher kreeg ga ze nog een beetje leuk opvrolijken met iets maar dat zien jullie later.
                                        De geurzakjes liggen ook klaar om in elkaar gezet te worden    geurzakjes liggen ook                      om
 En dit word ook straks nog voor van alles gebruikt voor 2.20 heb ik dit gekocht bij de kringloop met nog een leuk rood vaasje voor mezelf dus dat is leuk om er wat mee te doen.

3 reacties:

Pauline zei

Wat een hoop leuke dingen en ideetjes heb je al!
Geweldig lijkt me zoiets, zou je graag helpen...En je hebt al veel gedaan zeg!
Misschien nog een ideetje? Van wat aidaband kan je servetringen maken, met een motiefje er op geborduurd.

miriam zei

Het is voor mij ook de eerst keer pauline ben ook heel benieuwd mischien verkoop ik wel niks hahaha.

Inderdaad een goed idee moet ik eens kijken of ik ergens goedkoop aidaband kan krijgen want soms is het erg prijzig en dan moet ik te veel rekenen om mijn materialen eruit te halen.
Maar ik ga het wel onthouden want dit zijn ook leuke kadootjes of voor mezelf bedankt

Anoniem zei

OOO je hebt al heel wat ideetjes.

Ja de bewoners vinden zo'n markt heel gezellig. Heb het één keer gedaan bij DD haar werk. Heb wel de ervaring dat ze errug zuinig zijn en het nut van leuke dingen niet altijd inzien !!;-))

Veel hebben een rollator of rolstoel en vinden het ook wel leuk daar wat aan te hangen !!

Veel succes én plezier !!... MM

 
Template by Exotic Mommie