vrijdag 17 december 2010

Sneeuw

Vandaag even wat sneeuwfoto's .
Gister de hele dag regen s'avonds begon het al licht te sneeuwen en vanmorgen werden we zo wakker.
Ondertussen ligt er al weer een heel pak boven op mijnlichtjessnoer buiten zie je al niet meer die is helemaal omwikkelt met sneeuw.
Zal nog even de ontwikkelingen vertellen van de kerstmarkt was leuk de oudere die in het tehuis zaten vonden het geweldig.
Heb toch wel leuk verkocht maar meer eigenlijk de wat grotere dingen dus een hoop kleine dingetjes over.
Vond het jammer dat er niet wat meer interesse werd getoond door degene die het organiseerde we kregen onze tafel toegewezen en dat was het werd niet uitgelegt waar je koffie kon halen werd onder de markt niet gevraagt hoe het ging of enig interesse getoond vind dat heel jammer, terwijl ze bij de andere kramen wel langs ging en stond te kletsen maar ja die staan er vaker of is familie van mensen die het het tehuis zitten.
Zelfs toen ze de kraamhuur kwam halen was er geen interesse jammer heel erg jammer.
Verder was er weinig wat met kerst te maken had en stonden 10 tafeltjes waarvan er al 4 met sieraden en tassen sjaals.
Naast ons stond een sieraden en tassenkraam die zaten de merkjes achter de tafel er af te knippen of het nou moest lijken dat ze het zelf hadden gemaakt weet het niet maar die stonden ook op grotere markten.
Daarnaast stond een man met snoep
Er stond wel een hele lieve oudere dame met kerstkralen boompjes vind dat toch altijd een heel kunstwerk.
Een kerstmarkt is wel leuk om te doen maar niet meer daar jammer.
Heb er over nagedacht om niks over de markt te schrijven op mijn blogje maar ja iedereen heeft zoveel interesse getoond naar mijn werkjes ik wou eigenlijk niet negatief zijn maar ja dat soort dingen gebeuren ook en moet je ook kunnen delen op je blogje.

3 reacties:

Desirée zei

Jammer dat de kerstmarkt is tegengevallen, zeker omdat je er zoveel energie in hebt gestoken. Maar gelukkig heb je dus wel grote werken verkocht en zijn er mensen blij mee.

Pauline zei

Goh...het ziet hier precies zo uit als bij jou!
Jammer van de kerstmarkt.
Maar misschien volgend jaar ergens anders, hier kon het ook voor 5 euro bij de kinderboerderij, zou wel leuk zijn, daar was een fijne sfeer!
Groetjes Pauline

Karin West zei

Hoi Miriam,
wat jammer dat het zo gelopen is met de kerstmarkt, je hebt zo hard aan je spullen gewerkt! Hopen dat het een volgende keer anders gaat.
Groetjes,
Karin West

 
Template by Exotic Mommie