donderdag 23 december 2010

nog even wat laatste werkjes afgemaakt.

Zo nog even wat dingetjes afgemaakt moet alleen nog de zijnaadjes van het kussentje en hangertje met de hand dichtnaaien vandaar dat het er aan de onderkant niet helemaal recht uit ziet maar dat doe ik vanavond even op mijn gemak.
Dit patroontje kwam ik HIER
tegen het is een freebee vond het wel grappig heb zelf strikjes gemaakt met zilver lint en een pareltje erop geborduurd verder heb ik een bling steentje erop gezet.


Dit kussentje heb ik voor mijn moeder gemaakt ze naait heel veel heeft zelf ook een stoffenzaak dus vond hem wel toepasselijk patroontje is van sue hillis.
Er moesten eigenlijk rode knoopjes op maar helaas waren de mijne te groot heb kraaltjes gebruikt wil hem voor mezelf ook nog eens maken kan ik rustig op zoek naar passende knoopjes.
Bij Anita van STITCH CREATIONS
is een leuke sal bezig alleen was het de bedoeling dat het een scharenkussentje zou worden ikzelf vind dat niet handig ben altijd in gevecht met zo'n ding aan mijn schaar.

Maar ik had al heel lang een naaldenmapje nodig vond ik zelf aangezien er bij mij altijd en overal naalden zwerven of in werkjes zitten.
Dus ik heb het patroontje gebruikt en er een naaldenmapje van gemaakt.
De binnenkant heb ik ook met aidastof gedaan zodat ik makkelijk de naalden erdoor krijg.

Ook deze simpele kerstboompje had ik een tijdje geleden gemaakt van vilt had nog vilt met gouden stippen dus kwam nu wel leuk van pas.
Patroontje is HIER
te vinden

3 reacties:

Pauline zei

Weer een hoop leuke dingetjes heb je gemaakt hoor!

groetjes Pauline

Desirée zei

Zo je bent lekker aan het knutselen geweest, je hebt leuke dingen gemaakt!

studiowit zei

Wat een leuke boompjes!
Fijne dagen.

 
Template by Exotic Mommie