vrijdag 6 augustus 2010

nieuwe kast en oude ariadne's gekregen

Vorige week had L. deze kast zien staan bij onze favorieten winkel de kringloop.
Volgende dag vroeg ie of ik mee ging kijken en tot onze verbazing was er nu op alle meubels nog eens 50% korting hij was 50 euro dus nu 25.
Hij was origineel houtkleur ook zat er nog een plakker achterop van de meubelfabriek en voor wie die in opdracht was gemaakt in 1967.
De kast leek wel ongebruikt hij was nog helemaal nieuw van binnen er zat zelfs nog een bestek verdelingbak in splinternieuw.
En wat een verfje dan wel niet kan doen hij staat nu in de gang moet alleen nog even de spulletjes goed zetten maar ja het is vakantie dus het is er even zo ingezet dus daar moeten jullie nog maar even niet op letten.
Van  borduren komt op het moment ook niks de laatste dagen van de vakantie dus zijn nog wat dingen aan het ondernemen hoop volgende week weer een update te doen van mijn alfabet.
Ook kreeg ik nog van iemand 65 oude ariadne's uit de jaren 80 daar ben ik op het moment ook zoet mee om die door te bladeren en wat leuke dingen eruit te pikken.
Ben er heel blij mee.

4 reacties:

Pauline zei

Wat een mooie kast! Prachtig hoor, dat je zoiets op de kop hebt weten te tikken.
En dan ook nog oude Ariadnes doorneuzen, ook al zo fijn...dat was een leuk en gezellig blad, veel plezier er mee!

Anoniem zei

hey Miriam, wat een prachtige kast, naar zoeen was ik ook op zoek geweest. Jij bofkont, en verder....... jetas is ook prachtig en alles wat hier staat, wat ben je toch een creatieveling
liefs omi

carientje zei

Amai Miriam dit is inderdaad een prachtige kast enne lekker handig volgens mij met al die opbergruimte...
Allee een superkoopje

Miriam zei

Zo'n mooie kast voor zo weinig geld! En dan nog oude Ariadne's er boven op: wat een topweek heb je zo!

Groetjes
Miriam

 
Template by Exotic Mommie