zondag 15 augustus 2010

groot speldenkussen ?????

Aangezien mijn moeder ook helemaal weg was van de gehaakte speldenkussentjes ontstond al gauw het idee om het eens van zpagetti te maken.
Mijn moeder wil altijd voorbeelden in de winkel hebben om de mensen te laten zien wat mogelijk is zo heeft ze een geweldige poef gemaakt.
De bedoeling is dat er een kussen van gemaakt gaat worden de basis heb ik nu gehaakt maar gewoon opvullen gaat niet aangezien de gaten groter zijn en waarschijnlijk de vulling er op een gegeven moment door komt.
Heb het als proef wel even geprobeerd maar echt mooi vind ik het nog niet maar zo kon ik gelijk ook even testen of het aantrekken van de draden zodat er een bloem ontstaat  met zpagetti gaat en ik denk dat het wel gaat lukken.
Ik heb wel een hele zachte rekbare bol uitgezocht want als de stof iets te stug is ben ik bang dat je het niet makkelijk aangetrokken krijgt.
Ga nu een binnenkussentje maken met in het midden een gat kijken of dat gaat lukken maar dat zien jullie hopelijk later deze week had niet een goed stofje ervoor.


1 reacties:

Anoniem zei

Hee wat leuk. Lijkt mij inderdaad zwaar.
Ben benieuwd naar het resultaat !!

MM

 
Template by Exotic Mommie