donderdag 8 juli 2010

Nieuwe verzameling manlief

Dit kleine werkje heb ik gemaakt naar aanleiding van de nieuwe *verzameling* van manlief.
We lopen regelmatig op rommelmarkten en dit keer vond ie een tasje met zo'n 11 mickey mouse poppetjes en nog wat andere dingetjes disney geld en een zilver hangertje ja mir er zitten ook hele oude bij dat zegt ie wel vaker bij dingen op de rommelmarkt en ziet overal handel in maar goed ben er alleen nog steeds niet rijk van geworden.
Dus hij met dat tasje dichtgeknepen naar de man die bij de kraam hoort hij zegt ik geef je er dit bedrag voor, ja zegt die man hoeveel zitten erin nee zegt L. ongezien tja zegt die man iets zegt me dat ik nu opgelicht ga worden tja zegt L. graag of niet nou ok zegt die man nou nog geen 50 cent per poppetje kan je je geen buil aan vallen dus we zijn weer een verzameling rijker naast de bettyboop verzameling van mij en de nintendo verzameling van zoonlief.
De foto's hieronder geven een gedeelte aan van onze verzameling ik koop trouwens niet alles meer want bettyboop komt ineens zo in probeeer op de rommelmarkten wel oude dingen te kopen dat vind ik wel leuk zoals een hele oude video en van nintendo vond ik een heel oud kwartetspel voor een kwartje dat zijn leuke dingen.
Ook in het buitenland kijken we vaak omdat daar toch weer net andere dingen te koop zijn dan hier.1 reacties:

Anoniem zei

Leuke verzameling.
Wij sparen ook dingen van disney maar dan de WDCC beelden.

succes met verzamelen en je jan houtman is een juweeltje geworden.

oja dat tasje helemaal geweldig zeker met zo een mooi handvat

groetjes maggie (PB)

 
Template by Exotic Mommie