donderdag 6 januari 2011

update abstract en wol voor een sjaal

Toen ik mijn update van mijn abstract wou doen zag ik nog een foto van de heerlijke taart die ik had voor oudjaarsavond helemaal vergeten vond het weer eens wat anders dan oliebollen en appelflappen.

Moet eerlijk bekennen dat ik niet zo gek ben op oliebollen dus vandaar deze taart


En dan nu de update van de abstract ben nu bijna aan het einde van het rijtje zo kan je zien hoe breed hij word het zijn nu nog veel groen en blauwe kleuren maar straks meer naar het midden komen er ook roze en paarse kleuren kan niet wachten tot ik daar ben.

Gister bij de action nog leuke wol gekocht had hem al eens gezien in de aanbieding maar toen waren de leuke al weg nu hadden ze nog precies 2 bollen van de grijs met wit liggen ook zit er een zilverdraad bij weer even wat anders dan alleen bolletje.
Ook hadden ze mooie paarse liggen maar ik heb al veel sjaals in paars tinten dus dacht laat ik het nu eens een keertje rustig houden.
Moest wel weer even denken hoe ik dat het makkelijkste op kon zetten dan is internet toch wel heel handig.

5 reacties:

Saskia zei

Poeh, wat ben je al een eind met het abstract. Ligt hier al maanden stil vanwege werkjes voor het goede doel. Geld ook voor de NHA. ik hoor ze roepen, maar ze moeten nog even wachten....

Saskia zei

was ik nog even, ik zie dat je witte streepjes hebt tussen wat vakjes ipv zwartoor patroon heb je. ik zag dat nl op mijn patroon ook, maar dat schijnt ene fout te zijn, alle lijntjes/streepjes schijnen zwart te moeten.
in het origineel zie ik ook geen witte lijntjes.....

Pauline zei

Hartstikke leuk allemaal!
Die taart was vast erg lekker...mmmm
Je abstract wordt erg mooi en je bolletjes wol zijn heel leuk!
Helaas hebben wij geen Action hier...Maar wel Wibra, Zeeman en Blokker, dus daar kan ik ook wel slagen.
De hobbywinkel niet, die heeft erg weinig wol en borduurspullen.
Tegenwoordig is alles scrappen en kaarten maken.
Groetjes Pauline

miriam zei

pauline kan je verzekeren dat de taart heerlijk was.

Bij ons in de buurt was eerst ook geen action.
Ik haal inderdaad ook wel wol bij de zeeman of de wibra maar ik heb een paar jaar geleden zoveel wol ingeslagen bij de wibra om een lapjesdeken te breien was toen 3 halen 2 betalen of zo maar die deken is er maar voor een deel van gekomen toen was ik het zat hihihihi.
Het resultaat veel bollen wol op voorraad.


saskia de witte streepjes worden nog opgevuld hoor met zwart maar dat doe ik later in 1 keer omdat die lijntjes steeds verspringen.

groetjes miriam

Saskia zei

ooooooooooooooooooo, dacht dat je ze wit geborduurd had, mijn fout. maar viel me op omdat er in mijn patroon dus idd sommige lijntjes met wit stonden aangegeven en dat bleek niet te kloppen, vandaar

 
Template by Exotic Mommie