woensdag 9 juni 2010

blauw potje

Zo weer eens tijd om wat te laten zien.
Had al een tijd geleden zo'n leuk idee op internet gezien van een voorraadpot waar de deksel met stof was bekleed en dan een leuk klein poppenhuisserviesje erop geplakt was.
Het eerste wat ik dacht, ga gelijk even in mijn doos met poppenhuismeubeltjes kijken of ik nog wat leuks heb.
Ik had genoeg maar vond nou net geen kleurtje dat ik dacht dat past in de keuken want daar wou ik die pot eigenlijk gaan neerzetten.
t ja nu kan ik het wel gaan maken maar dan word het mischien niet zoals ik het wil.
Heb het een paar dagen laten rusten maar het bleef maar door mijn hoofd spoken dat kennen veel van jullie waarschijnlijk wel nieuw ideetje om te gaan uitvoeren en meestal moet het dan ook gelijk gebeuren.
Ik dacht waarom moet het een theeserviesje worden waarom niet iets wat past bij de keuken.Aangezien ik wat blauwe welbekende spulletjes in de keuken heb staan heb ik ik dit er van gemaakt.
Mijn moeder had nog een soort plastic liggen dat kan je op stof strijken en dan is je stofje geplastificeerd dacht dat is mischien makkelijker schoonmaken.
Toen ik het er eenmaal op ging plakken bedacht ik wel dat dit zich minder makkelijk laat voegen als gewone stof. Dus ik denk dat het de volgende keer wel wat netter kan mischien anders inknippen bij de rondingen.
Maar goed van zo'n eerste keer leer je alleen maar en weet je wat je de volgende keer beter moet doen.

Het past nu mooi tussen mijn andere spulletjes die ik heb staan en hangen nu nog vullen met iets gepast, maar ook daar zal ik wel tegen aan lopen.

Denk dat het iets word om voor de sier in het potje gaat anders word het potje zo snel vies ben ik bang.


Zal ook gelijk mijn handdoekrekje laten zien dit zijn japanse/chinese soeplepels die ik tegen de zijkant van mijn keukenkastje heb geplakt en nu dienen als ophangsysteem voor mijn hand/theedoeken.

Nu ik de foto heb geplaatst lijkt het net of ze scheef hangen maar dat komt denk door de stand van het fototoestel hihihi ze hangen echt recht.

2 reacties:

Anoniem zei

was even verdwaald via een link.

Leuk gedaan zo.
Hihi herken veel materialen.
En heb zelfs ook een keer een potje op z'n hollands versierd.

Maar deze is erg leuk zo.
Heb je stof om de deksel gedaan ?

Goed dat je houtman even had weggelegd.
Je zou een hekel aan hem krijgen ;-))
Hij wordt prachtig.


welterusten.... MM

miriam zei

hoi marianne,

Ik heb inderdaad stof om de deksel gedaan ik heb dit alleen geplastificeerd dacht dan word het mischien wat minder stoffig en is makkelijker af te nemen.
Ik moet zeggen het voegt wat moeilijker maar op zich prima te doen het blijft toch redelijk soepel.
Wil het ook nog eens gaan proberen met gewoon stof om het verschil eens te kunnen ervaren of dit mischien wat makkelijker om de deksel heen gaat.

Leuk dat je even langs geweest bent bedankt.

groetjes miriam

 
Template by Exotic Mommie